Cum cumpar

Este foarte simplu sa cumparati acum autovehiculul sau echipamentul dorit, cash sau leasing!

A.Prin Oferta directa

 

1. Va recomandam ca inainte de a ne transmite oferta de cumparare sa vizionati/testati bunul dorit in parcul in care acesta se afla, adresa exacta este specificata pentru fiecare bun in parte in sectiunea “Detalii

2. Dupa vizionarea bunului, trimiteti la BCR Leasing IFN oferta Dvs. de pret impreuna cu modalitatea de achizitie dorita, completand formularul “TRIMITERE OFERTA PRODUS” aflat in sectiunea “Detalii” a fiecarui produs.Vor fi luate in considerare doar ofertele astfel primite, impreuna si cu cele depuse direct la sediul BCR Leasing IFN.

Dupa apasarea butonului “Trimite oferta“ site-ul va transmite automat un e-mail ce contine oferta Dvs. catre BCR Leasing IFN, si sunteti anuntat daca oferta a fost transmisa cu succes sau nu.

3. Pretul de vanzare se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite de catre BCR LEASING IFN.Preturile si promotiile afisate pe site au valoare orientativa, nu pot fi considerate finale sau obligatorii SI SUNT VALABILE NUMAI IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

4. Din momentul transmiterii ofertei Dvs, in termen de maxim 3 zile lucratoare veti primi raspuns cu pretul si conditiile de vanzare acceptate de catre BCR Leasing, pe adresa de email pe care ne-ati indicat-o in oferta transmisa.

5. In cazul receptionarii mai multor oferte pentru acelasi bun, la procesarea acestora BCR Leasing IFN va lua in considerare toate ofertele valide primite si va anunta toti ofertantii in acest sens.

Vanzarea se va efectua catre ofertantul care accepta pretul de vanzare propus de catre BCR Leasing, pret rezultat in urma analizei tuturor ofertelor primite, si care se va prezenta pentru perfectarea documentatiei de vanzare si efectuare a platii.

Ulterior, daca pretul de vanzare propus este acceptat de mai multi ofertanti, veti fi anuntat in acest sens, iar pentru departajare se va mai organiza o sesiune finala de ofertare, in urma careia vanzarea se va efectua automat catre ofertantul care a depus cea mai mare oferta si se va prezenta pentru perfectarea documentatiei de vanzare si efectuare a platii.

6. Avem rugamintea sa ne comunicati decizia dumneavoastra in cel mai scurt timp, in cazul in care nu primim confirmarea din partea dumneavoastra, BCR Leasing poate considera ca nu mai sunteti interesat de achizitia bunului.

Modalitati de plata

Daca optati pentru achizitia cash, la momentul acceptarii pretului de vanzare propus de catre BCR Leasing IFN este necesar sa ne transmiteti copie a actului de identitate si/sau copie a actelor de infiintare ale societatii (dupa caz).

In urma primirii acestor acte, BCR Leasing IFN va emite factura proforma si contractul de vanzare-cumparare, iar dupa achitarea facturii proforme, in termenul de valabilitate, va invitam la sediul central al BCR Leasing IFN SA din Calea Plevnei nr. 159, Business Garden Bucharest, cladirea A, etajul 4, camerele: E4-27 – E4-30 si E4-32 – E4-40, sector 6, cod postal 060013, Bucuresti pentru finalizarea documentatiei de vanzare.

Daca optati sa platiti cu credit de nevoi personale sau credit auto, puteti opta pentru ofertele de credit ale BCR sau ale oricarei alte banci, la alegerea Dvs. Contactati banca agreata pentru obtinerea unui astfel de credit.

La momentul acceptarii pretului de vanzare propus de catre BCR Leasing IFN este necesar sa ne transmiteti copie a actului de identitate si/sau copie a actelor de infiintare ale societatii (dupa caz).

In urma primirii acestor acte, BCR Leasing IFN va emite factura proforma si contractul de vanzare-cumparare, iar dupa achitarea facturii proforme, in termenul de valabilitate, va invitam la sediul central al BCR Leasing IFN SA din Calea Plevnei nr. 159, Business Garden Bucharest, cladirea A, etajul 4, camerele: E4-27 – E4-30 si E4-32 – E4-40, sector 6, cod postal 060013, Bucuresti pentru finalizarea documentatiei de vanzare.

Daca optati pentru achizitia in sistem de finantare leasing prin intermediul BCR Leasing IFN trebuie sa contactati un reprezentant al departamentului de vanzari accesand link-ul urmator: https://www.bcr-leasing.ro/ sau puteti apela direct la telefon: 0372-178.800 si email: vanzari@bcr-leasing.ro.

Bunul ofertat este rezervat pentru Dvs. doar la momentul in care ati depus toata documentatia de finantare completa, la unul din consilierii de vanzari ai BCR Leasing IFN.

Ulterior primirii si acceptari de catre Dvs. a conditiilor de finantare, se va emite contractul de leasing si factura proforma pentru achitarea avansului, impreuna cu politele de asigurare CASCO si RCA aferente.

B.Prin licitatie

 

1.  Inregistrarea ca utilizator

Accesarea si inregistrarea in website-ul revanzare.bcr-leasing.ro se efectueaza in mod gratuit.

Pentru ofertarea bunurilor care NU se afla in Licitatie nu este nevoie de inregistrarea unui Utilizator din partea ofertantilor, dar participarea la Licitatii este conditionata de inregistrarea pe website prin crearea unui cont de utilizator.

Fiind inregistrat ca Utilizator beneficiati de:

 • posibilitatea de a putea licita in cadrul licitatiilor organizate de catre SC BCR LEASING IFN SA
 • posibilitatea de a fi notificat referitor la ofertele depuse de alti utilizatori in cadrul unei licitatii organizate de SC BCR LEASING IFN SA

Inregistrarea ca utilizator al sectiunii de Licitatii este precedata de parcurgerea si acceptarea prealabila de catre Dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://revanzare.bcr-leasing.ro/mentiuni-legale/

Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC BCR LEASING IFN SA., urmand sa fie ulterior completate de documentatia semnata de parti in vederea perfectarii vanzarii.

In urma completarii formularului de inscriere, pentru a deveni utilizator este necesara o validare din partea Dvs. a datelor introduse, iar aceasta se efectueaza prin trimiterea automata de catre site a unui link pe care trebuie sa-l urmati si sa confirmati corectitudinea informatiilor transmise prin formularul de inscriere.

Utilizatorul trebuie sa aiba o adresa de e-mail valida si sa isi creeze un cont accesand sectiunea “Inregistrare” (pentru a putea valida datele contului Dvs. veti primi un email generat automat de catre website in care trebuie sa accesati un link pentru a confirma corectitudinea datelor);

Pentru a putea oferta si urmarii licitatiile dorite Utilizatorul trebuie sa se autentifice accesand sectiunea “Intra in site” folosind username si parola alese in momentul inregistrarii;

 

2. Procedura de licitatie, de desemnare a castigatorului si de vanzare.
 • Durata licitatiei, respectiv termenul de deschidere si inchidere al fiecarei licitatii in parte, va fi vizibil pe site-ul https://revanzare.bcr-leasing.ro in sectiunea de detalii a fiecarui bun care se afla in licitatie, cat si in sectiunea de Administrare a licitatiilor a fiecarui Utilizator. Termenul de inchidere al unei licitatii se poate scurta sau prelungi fara un preaviz in acest sens, in baza deciziei suverane a BCR LEASING IFN SA
 • Va recomandam ca inainte de a ne transmite oferta dvs. sa vizionati/testati bunul dorit mergand in parcul in care acesta se afla, adresa parcului si orararul de functionare fiind mentionate in sectiunea “Detalii” aferenta fiecarui bun in parte.Bunurile se pot testa doar in parc sau la un service specializat cu aprobarea noastra scrisa in prealabil.
 • Dupa vizionarea si testarea bunului transmiteti catre BCR LEASING IFN SA oferta/licitarile Dvs, transmiterea ofertelor putandu-se face exclusiv prin portalul revanzare.bcr-leasing.ro, cu respectarea tuturor conditiilor impuse referitoare la completarea corecta a tuturor informatiilor solicitate, la perioada de valabilitate a licitatiei si a ofertei minime posibile, cat si a Termenilor si Conditiilor.

Un Utilizator poate licita de cate ori doreste pe toata durata licitatiei cu conditia ca oferta licitata sa fie mai mare sau egala cu oferta minima posibila.

Oferta minima posibila reprezinta suma dintre pretul de pornire al licitatiei sau ultima licitare (dupa caz) si cresterea minima acceptata (pasul de licitare fixat de catre SC BCR LEASING IFN SA), dar fara a fi limitata superior la pasul licitatiei (se poate oferta mai mult decat pasul licitatiei, dar nu mai putin), astfel pretul care poate fi licitat este intotdeauna mai mare decat ultimul pret licitat cu minim pasul licitatiei.

Inregistrarea ofertei dvs in baza de date se va efectua doar in urma confirmarii pretului ofertat (ulterior introducerii pretului licitat, se deschide o fereastra in care se solicita confirmarea pretului licitat) si va fi confirmata prin afisarea unui mesaj pe site si/ sau prin transmiterea automata a unui e-mail de confirmare la adresa comunicata de dvs. in formularul de inregistrare ca utilizator, si va fi fizibila si in sectiunea de administrare a contului Dvs. in “Istoricul licitatiilor mele”.In cazul in care oferta nu a putut fi inregistrata in baza de date, acest lucru cat si motivul neinregistrarii este anuntat sub forma unui mesaj in fereastra de licitatie.

 

 • SC BCR LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a invalida oferte in timpul licitatiei daca exista suspiciuni legate de veridicitatea acestora. In vederea confirmarii ofertelor, SC BCR LEASING IFN SA poate contacta utilizatorii folosind datele de contact existente in formularul de inregistrare. Conturile Utilizatorilor pe care SC BCR LEASING IFN SA nu a reusit sa-i contacteze pot fi de asemenea blocate.
 • Ofertele vor putea fi primite numai pana la inchiderea Licitatiei, care are loc la expirarea perioadei anuntate.

SC BCR LEASING IFN SA va verifica ofertele primite si poate valida ca fiind castigatoare una dintre ofertele primite, in baza criteriului “oferta care prezinta cel mai mare pret” , conditionat concomitent ca respectiva oferta sa fie cel putin egala cu pretul minim de vanzare acceptat de catre SC BCR LEASING IFN SA.

Astfel faptul ca un Utilizator a licitat cel mai mare pret la inchiderea Licitatiei, nu inseamna in mod obligatoriu ca BCR Leasing accepta aceasta oferta ca pret de vanzare.

Doar Utilizatorul a carui oferta a fost validata ca fiind castigatoare va fi notificat prin e-mail si totodata va fi contactat de catre SC BCR LEASING IFN SA in termen de 3 zile lucratoare de la terminarea licitatiei pentru demararea procedurilor de perfectare a documentatiei aferente vanzarii bunului.

Ofertantul castigator are un termen de 48 de ore de la trimiterea de catre BCR Leasing a notificarii pe email pentru a efectua plata si pentru a transmite dovada efectuarii platii pe emailul revanzare@bcr-leasing.ro, a unei sume reprezentand 10% din pretul cu TVA acceptat ca pret de vanzare de catre BCR Leasing, dar nu mai putin de 1.000 RON (pt bunuri cu valoarea de pana in 1.000 RON trebuie platit integral pretul in termen de 48 de ore), cu titlu de avans vanzare.Plata se va efectua in contul indicat in factura proforma ce se va emite in acest sens, pentru platile in lei efectuandu-se la cursul de vanzare EUR/RON al BCR valabil la deschiderea zilei bancare, din data emiterii facturii proforme.

In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, BCR Leasing va relua procedura de mai sus cu utilizatorul a carui oferta se situeaza din punct de vedere valoric imediat sub oferta declarata initial castigatoare, cu conditia ca si oferta acestuia sa fie cel putin egala cu pretul minim acceptat pentru vanzare de catre SC BCR LEASING IFN SA.In cazul neindeplinirii in continuare a acestor conditii, procedura va fi reluata de catre BCR Leasing pana cand nu mai exista nici un Utilizator a carui oferta sa fie cel putin egala cu pretul minim de vanzare acceptat de catre BCR leasing, pentru a fi validata.

In cazul in care ofertantul a carui oferta a fost declarata castigatoare a achitat avansul mai sus mentionat, dar indiferent de motiv nu mai finalizeaza achizitia bunului, BCR Leasing este indreptatit sa pastreze integral acest avans cu titlu de penalitate/garantie.

In cadrul procedurii de vanzare a bunului, SC BCR LEASING IFN SA este indreptatita sa solicite Utilizatorului a carui oferta este declarata castigatoare orice informatii, date si documente necesare pentru identificarea acestuia precum si pentru intocmirea documentatiei de vanzare-cumparare a bunului sau de finantare in sistem leasing financiar a bunului, dupa caz.

 • procedura de achizitie a bunului, fie prin contract de vanzare-cumparare, fie prin contract de finantare in sistem leasing, se va initia exclusiv cu persoana fizica sau juridica care a plasat oferta acceptata de catre BCR Leasing in baza datelor furnizate in formularul de inregistrare al Utilizatorului.
 • BCR Leasing isi rezerva dreptul de a nu valida castigatorul licitatiei si/sau de a nu initia procedura de vanzare a unui bun aflat in licitatie in cazul in care Cumparatorul real este o alta persoana fizica/juridica decat Utilizatorul inregistrat.
 • Vanzarea bunului se poate realiza in doua moduri:
  • prin semnarea unui contract de vanzare-cumparare urmata de emiterea unei facturi proforme pe numele Utilizatorului declarat castigator, urmand ca dupa incasarea pretului integral de vanzare si a indeplinirii tuturor obligatiilor si termenelor stabilite prin respectivul contract, sa se emita si Factura Fiscala, care se va preda Cumparatorului impreuna cu toate documentele disponibile aferente bunului respectiv;
  • prin semnarea unui contract de finantare in leasing, conditionata de depunerea completa a documentatiei de finantare si de aprobare a conditiilor de finantare de catre SC BCR LEASING IFN SA, urmat de plata avansului solicitat, a asigurarilor si a conditiilor stabilite prin respectivul contract de leasing financiar

Utilizatorul intelege, accepta si isi asuma ca va putea beneficia de finantare in sistem leasing de la BCR LEASING numai dupa si in conditiile semnarii contractelor de leasing aferente respectivelor operatiuni de leasing, cu respectarea prevederilor contractuale si legale aplicabile, si ca termenii si conditiile de utilizare a siteului pot fi modificate de BCR LEASING, oricand,cu notificarea participantilor la licitatii in masura in care acest lucru este posibil.

In acest sens, pentru nerespectarea obligatiei de contractare, si deci de nefinalizare a documentatiei de vanzare cumparare din vina Utilizatorului declarat castigator, acesta datoreaza daune catre BCR Leasing, in cuantum, de 10% din pretul cu TVA acceptat ca pret de vanzare de catre BCR Leasing.

Indiferent de metoda de plata aleasa, plata se va efectua in LEI pentru persoanele fizice si juridice ce fac dovada ca au resedinta pe teritoriul Romaniei, la cursul de vanzare al Bancii Conerciale Romane valabil la deschiderea zilei bancare, din data emiterii facturii proforme si, in EUR pentru persoanele fizice si juridice care fac dovada ca au resedinta in afara tarii.

Back to top