Vehicule rulate cu reduceri de pana la 48%

Erste Bank und Sparkassen

Avantajele tale

BCR Leasing ofera o excelenta corelatie intre pret si calitatea masinii.

 

Vehiculele incluse in promotie apartin celor mai solicitate marci de pe piata romaneasca, au garantia unor kilometri reali, sunt expertizate de evaluatori ANEVAR si, in marea majoritate, sunt inmatriculate.

 

Vehiculele pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata: cash, leasing sau credit.


Acces on line la toate vehiculele oferite spre revanzare

Clientii care doresc sa vizioneze cele 290 de masini sau sa afle detalii despre intreaga oferta de revanzare a companiei pot accesa site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro.

 

Pentru fiecare vehicul site-ul ofera informatii referitoare la marca, model, culoare, an fabricatie, tip de combustibil, kilometri rulati, putere, etc. Prin intermediul acestuia, cumparatorii au posibilitatea de a transmite companiei oferte de cumparare in timp real. Persoanele si firmele interesate in achizitionarea de vehicule recuperate pot solicita informatii suplimentare la numarul de telefon:

 

0372 178 810

 

de luni pana vineri, Óntre orele 9.00 si 16.30, sau pe mail, la adresa:revanzare@bcr-leasing.ro

 

Contacteaza acum Departamentul nostru de Revanzare. Tu cu cine faci Leasing ?

http://revanzare.bcr-leasing.ro

Pentru mai multe detalii vizitati http://revanzare.bcr-leasing.ro

Acest newsletter va este oferit de BCR LEASING IFN din dorinta de a va tine la curent cu informatii referitoare la instrumente moderne de finantare a afacerilor. Adresa la care s-a trimis este publica sau a fost inscrisa pentru primirea de emailuri publicitare. Mesajul nu se doreste a fi considerat spam deoarece contine datele de identificare ale firmei care expediaza mesajul. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra. Daca nu mai doriti sa primiti aceste informatii va puteti dezabona acum, la adresa:office@bcr-leasing.ro