Cuvant cheie:

Categorie si marca:

Model:

An fabricatie de la:

An fabricatie pana la:

Pret € de la:
Pret € pana la:

Km de la:
Km pana la:

Tip de combustibil:

ID produs:

 

 

 

Telefon: 0372.178.810
                   0721.285.398
Email:
revanzare@bcr-leasing.ro
Program: L-V, 9:00-17:30

TERMENI si CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului http://revanzare.bcr-leasing.ro

Proprietar al websiteului http://revanzare.bcr-leasing.ro  cat si al sectiunii de Licitatii, este  SC BCR LEASING IFN SA cu sediul in Pta. Alba Iulia, nr. 8, Bl. I7, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului: nr J40/3213/2001, CUI: RO 13795308

 Prin intermediul portalului http://revanzare.bcr-leasing.ro punem la dispozitia vizitatorilor posibilitatea de a introduce o oferta de cumparare prin negociere directa sau sa liciteze in cadrul licitatiilor organizate de catre SC BCR LEASING IFN SA. Participarea la licitatii este gratuita, avand la baza conditia de inregistrare a unui cont de Utilizator pe http://revanzare.bcr-leasing.ro si de respectare in totalitate a “Termenilor si conditiilor” descrise in cele ce urmeaza:

1. Mentiuni legale

BCR Leasing depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest website. Cu toate acestea, BCR Leasing nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Orice persoana care doreste sa achizitioneze unul din produsele prezentate pe website este rugata sa ne contacteze, astfel:

Prin telefon la numarul: 0372.178.810
Prin e-mail la adresa: revanzare@bcr-leasing.ro
Prin fax la numarul: (021) 323 53 50
Prin posta, sau personal la adresa: Pt.a Alba Iulia, Nr. 8, Bl. I 7, Et. 1, Sector 3, bucuresti

 pentru a se informa extensiv atat asupra disponibilitatii produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

 Accesarea websiteului http://revanzare.bcr-leasing.ro cat si toate actiunile si comunicarile efectuate cu si prin intermediul acestuia, sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta,.
Termenii si conditiile descrise in continuare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca rezolvarea diferendului pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC BCR LEASING IFN SA, iar in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de la sediul BCR Leasing.

Raportat la normele de prudentialitate si dispozitiilor legale aplicabile IFN-urilor, BCR Leasing isi rezerva dreptul ca accesul la descrise in prezentul site sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane sau in anumite zone / tari. In cazul in care bunurile achizitionate vor fi comercializate in afara granitelor tarii, responsabilitatea cunoasterii legislatiei, taxelor, etc, ale tarii respective, apartine in intregime Cumparatorului, BCR Leasing IFN SA ne avand nici o responsabilitate in acest sens.

Cititorul prezentelor conditii este obligat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al BCR Leasing.

Aceste operatiuni sunt interzise  prin lege si incalcarea dispozitiilor legale aplicabile in materia drepturilor de autor conduce la obligativitatea partii in culpa de a suporta prejudiciile cauzate.

Intreg continutul site-ului http://revanzare.bcr-leasing.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, informatii, interfete) etc, - este proprietatea exclusiva a BCRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila in domeniul drepturilor de autor.

Continutul nu poate fi reprodus, publicat, republicat, copiat, transmis, in nicio forma, fara acordul expres prealabil exprimat in scris al BCRL.
Aceste operatiuni sunt interzise  prin lege si incalcarea dispozitiilor legale aplicabile in materia drepturilor de autor conduce la obligativitatea partii in culpa de a suporta prejudiciile cauzate.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – BCR Leasing, precum si realizarea de link-uri catre portalul http://revanzare.bcr-leasing.ro fara acordul in prealabil din partea BCR Leasing, da dreptul unilateral si neechivoc lui BCR Leasing sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@bcr-leasing.ro.

SC BCR LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra tuturor informatiilor, in speta asupra preturilor si datelor tehnice, prezente pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice si preturile prezente pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro   au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro  au caracter informativ si pot exista anumite diferente intre acestea si produs, fara ca aceste eventuale diferente sa influenteze in mod esential caracteristicile principale ale produsului.

2. Inregistrarea ca utilizator.

Accesarea si inregistrarea in website-ul  
http://revanzare.bcr-leasing.ro se efectueaza in mod gratuit.

Pentru ofertarea bunurilor care NU se afla in Licitatie nu este nevoie de inregistrarea unui Utilizator din partea ofertantilor, dar participarea la licitatii este conditionata de inregistrarea pe website prin crearea unui cont de utilizator.                                                                                                                                    

Accesarea si inregistrarea in website-ul   se efectueaza in mod gratuit.                                                                                                                                    

Fiind inregistrat ca Utilizator beneficiati de:
- posibilitatea de a putea licita in cadrul licitatiilor organizate de catre SC BCR LEASING IFN SA
- posibilitatea de a fi notificat referitor la ofertele depuse de alti utilizatori in cadrul unei licitatii organizate de SC BCR LEASING IFN SA

Pot avea calitatea de utilizatori in mod valid, urmatoarele categorii de persoane::
- persoane fizice care au implinit  varsta de 18 ani pana la data crearii contului de utilizator, indiferent de cetatenie;
- persoane juridice in functiune legal constituite, indiferent de tara inregistrarii,;

- persoane fizice autorizate, in functiune – legal constituite, indiferent de tara inregistrarii

Inregistrarea ca utilizator al sectiunii de Licitatii este precedata de parcurgerea si acceptarea prealabila de catre Dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a  http://revanzare.bcr-leasing.ro.

Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC BCR LEASING IFN SA., urmand sa fie ulterior completate de documentatia semnata de parti in vederea perfectarii vanzarii.

 
In urma completarii formularului de inscriere, pentru a deveni utilizator este necesara o validare din partea Dvs. a datelor introduse, iar aceasta se efectueaza prin trimiterea automata de catre site a unui link pe care trebuie sa-l urmati si sa confirmati corectitudinea informatiilor transmise prin formularul de inscriere. 

SC BCR LEASING IFN SA valideaza datele primite si implicit contul de utilizator numai in urma primirii confirmarii dvs., dar isi rezerva dreptul de a nu valida sau a anula validarea potentialilor utilizatori in cazul in care formularele de inregistrare sunt incomplete, completate gresit, sau daca exista suspiciuni referitoare la veridicitatea/ corectitudinea informatiilor introduse. 

BCR Leasing IFN SA poate transmite Utilizatorilor sai validati orice infromatii/comunicari prin email, pe adresa de email a contului. Prin utilizarea http://revanzare.bcr-leasing.ro  si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia, va exprimati in mod direct si expres acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le revedeti la fiecare accesare a site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu noile prevederi, va rugam sa ne solicitati anularea contului Dvs. de pe siteul http://revanzare.bcr-leasing.ro. printr-o solicitare scrisa pe adresa de email: revanzare@bcr-leasing.ro (se iau in considerare doar solicitarile transmise de pe adresa de email a contului Dvs.)

 

3. Prelucrare date - confidentialitate

 SC BCR LEASING IFN SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr. 2295 din 11.01.2007
In vederea participarii la licitatii organizate pe siteul http://revanzare.bcr-leasing.ro este necesara furnizarea unor date cu caracter personal, precum: numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea Dvs. ca utilizator al serviciului de licitatii.

 Prin înregistrare, Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate către SC BCR LEASING IFN SA., conform legilor aplicabile.  

 Ca Utilizator, sunteti obligat la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul Dvs. de utilizator, si prin inregistrarea ca utilizator intelegeti si acceptati sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. / cu ajutorul contului dvs. de utilizator.

SC BCR LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a bloca pe termen limitat, nelimitat sau de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, sau de a refuza vanzarea de produse, in orice moment, in cazul in care considera ca sunt motive justificate pentru aceasta, respectiv daca au fost cazuri de incalcare a Termenilor si conditiilor sau daca de exemplu nu au fost achitate garantiile de participare solicitate, dara fara a se limita la acestea.

Imediat ce un cont este blocat, SC BCR LEASING IFN SA notifica pe email Utilizatorul despre blocarea accesului, iar utilizatorul nu va mai putea accesa sectiunea de Licitatii si de asemenea nu se va mai putea reinregistra pe siteul http://revanzare.bcr-leasing.ro cu un alt nume de utilizator, pe intreaga perioada in care contul este blocat.

4. Reguli de participare la Licitatii.

a) utilizatorul trebuie sa aiba o adresa de e-mail valida si sa isi creeze un cont accesand sectiunea “Inregistrare” (pentru a putea valida datele contului Dvs. veti primi un email generat automat de catre website in care trebuie sa accesati un link pentru a confirma corectitudinea datelor);
b) Utilizatorul trebuie sa se autentifice accesand sectiunea “Intra in site” folosind username si parola alese in momentul inregistrarii;
c) poate exista un singur cont de utilizator valid pentru o persoana fizica/  juridica;
d) este interzis sa participati la o licitatie folosind contul altui Utilizator şi de asemenea este interzis să permiteti altor utilizatori sa foloseasca contul Dvs pentru a participa la o licitatie ;
e) BCR LEASING IFN SA. îşi rezervă dreptul de a bloca pe termen limitat sau nelimitat contul unui Utilizator care încalcă orice prevedere din Termeni şi Condiţii.
f) Utilizatorul al cărui cont a fost blocat pe termen nelimitat nu isi poate face un cont nou de Utilizator fără a obţine în prealabil acordul  BCR LEASING IFN SA
g) BCR LEASING IFN SA. îşi rezervă dreptul de a bloca pe termen limitat, nelimitat sau de a sterge contul unui Utilizator ale cărui acţiuni sunt considerate de catre BCR Leasing rauvoitoare, in special daca exista suspiciuni privind incalcarea oricarei reguli din Termeni si Conditii, dar fara a se limita la aceste motive;
h) BCR LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a bloca contul pe termen limitat sau nelimitat in cazul in care se plaseaza oferte asupra carora exista suspiciuni de veridicitate si care denatureaza sensul licitatiei (de exemplu oferte nejustificat de mari);
i) In cazul in care ofertantul declarat castigator refuza perfectarea documentatiei de vanzare-cumparare sau leasing (dupa caz), sau indiferent de motiv, vanzarea nu se finalizeaza,  BCR Leasing isi rezerva dreptul de a bloca accesul respectivului Utilizator in sectiunea Licitatii, pe perioada determinata sau nedeterminata.
j) In toate situatiile in care contul unui utilizator va fi blocat, operatiunea de blocare a contului respectiv  va fi comunicata pe email Utilizatorului respectiv.

5. Procedura de licitatie, de desemnare a castigatorului si de vanzare.

a) Durata licitatiei, respectiv termenul de deschidere si inchidere al fiecarei licitatii in parte, va fi vizibil pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro in sectiunea de detalii a fiecarui bun care se afla in licitatie, cat si in sectiunea de Administrare a licitatiilor a fiecarui Utilizator. Termenul de inchidere al unei licitatii se poate scurta sau prelungi fara un preaviz in acest sens, in baza deciziei suverane a BCR LEASING IFN SA
b) Va recomandam ca inainte de a ne transmite oferta dvs. sa vizionati/testati bunul dorit mergand in parcul in care acesta se afla, adresa parcului si orararul de functionare fiind mentionate in sectiunea “Detalii” aferenta fiecarui bun in parte. Bunurile se pot testa doar in parc sau la un service specializat cu aprobarea noastra scrisa in prealabil.  
c) Dupa vizionarea si testarea bunului transmiteti catre BCR LEASING IFN SA oferta/licitarile Dvs, transmiterea ofertelor putandu-se face exclusiv prin portalul http://revanzare.bcr-leasing.ro, cu respectarea tuturor conditiilor impuse referitoare la completarea corecta a tuturor informatiilor solicitate, la perioada de valabilitate a licitatiei si a ofertei minime posibile, cat si a Termenilor si Conditiilor.

Un Utilizator poate licita de cate ori doreste pe toata durata licitatiei cu conditia ca oferta licitata sa fie mai mare sau egala cu oferta minima posibila.

 Oferta minima posibila reprezinta suma dintre pretul de pornire al licitatiei sau ultima licitare (dupa caz) si cresterea minima acceptata (pasul de licitare fixat de catre SC BCR LEASING IFN SA), dar fara a fi limitata superior la pasul licitatiei (se poate oferta mai mult decat pasul licitatiei, dar nu mai putin), astfel pretul care poate fi licitat este intotdeauna mai mare decat ultimul pret licitat cu minim pasul licitatiei.
Inregistrarea ofertei dvs in baza de date se va efectua doar in urma confirmarii pretului ofertat (ulterior introducerii pretului licitat, se deschide o fereastra in care se solicita confirmarea pretului licitat) si va fi confirmata prin afisarea unui mesaj pe site si/ sau prin transmiterea automata a unui e-mail de confirmare la adresa comunicata de dvs. in formularul de inregistrare ca utilizator, si va fi fizibila si in sectiunea de administrare a contului Dvs. in “Istoricul licitatiilor mele”. In cazul in care oferta nu a putut fi inregistrata in baza de date, acest lucru cat si motivul neinregistrarii este anuntat sub forma unui mesaj in fereastra de licitatie.
d) SC BCR LEASING IFN SA isi rezerva dreptul de a invalida oferte in timpul licitatiei daca exista suspiciuni legate de veridicitatea acestora. In vederea confirmarii ofertelor, SC BCR LEASING IFN SA poate contacta utilizatorii folosind datele de contact existente in formularul de inregistrare. Conturile Utilizatorilor pe care SC BCR LEASING IFN SA nu a reusit sa-i contacteze pot fi de asemenea blocate.
e) Ofertele vor putea fi primite numai pana la inchiderea Licitatiei, care are loc la expirarea perioadei anuntate.

 

SC BCR LEASING IFN SA va verifica ofertele primite si poate valida ca fiind castigatoare una dintre ofertele primite, in baza criteriului “oferta care prezinta cel mai mare pret” , conditionat concomitent ca respectiva oferta sa fie cel putin egala cu pretul minim de vanzare acceptat de catre SC BCR LEASING IFN SA.

Astfel faptul ca un Utilizator a licitat cel mai mare pret la inchiderea Licitatiei, nu inseamna in mod obligatoriu ca BCR Leasing accepta aceasta oferta ca pret de vanzare.
Doar Utilizatorul a carui oferta a fost validata ca fiind castigatoare va fi notificat prin e-mail si totodata va fi contactat de catre SC BCR LEASING IFN SA  in termen de 3 zile lucratoare de la terminarea licitatiei pentru demararea procedurilor de perfectare a documentatiei aferente vanzarii bunului.
Ofertantul castigator are un termen de 48 de ore de la trimiterea de catre BCR Leasing a notificarii pe email pentru a efectua plata si pentru a transmite dovada efectuarii platii pe emailul revanzare@bcr-leasing.ro, a unei sume reprezentand 10% din pretul cu TVA acceptat ca  pret de vanzare de catre BCR Leasing, dar nu mai putin de 1.000 RON (pt bunuri cu valoarea de pana in 1.000 RON trebuie platit integral pretul in termen de 48 de ore), cu titlu de avans vanzare. Plata se va efectua in contul indicat in factura proforma ce se va emite in acest sens, pentru platile in lei efectuandu-se la cursul de vanzare EUR/RON al BCR valabil la deschiderea zilei bancare, din data emiterii facturii proforme.
In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, BCR Leasing va relua procedura de mai sus cu   utilizatorul a carui oferta se situeaza  din punct de vedere valoric imediat sub oferta declarata initial castigatoare, cu conditia ca si oferta acestuia sa fie cel putin egala cu pretul minim acceptat pentru vanzare de catre SC BCR LEASING IFN SA. In cazul neindeplinirii in continuare a acestor conditii, procedura va fi reluata de catre BCR Leasing pana cand nu mai exista nici un Utilizator a carui oferta sa fie cel putin egala cu pretul minim de vanzare acceptat de catre BCR leasing, pentru a fi validata.
In cazul in care ofertantul a carui oferta a fost declarata castigatoare a achitat avansul mai sus mentionat, dar indiferent de motiv nu mai finalizeaza achizitia bunului, BCR Leasing este indreptatit sa pastreze integral acest avans cu titlu de penalitate/garantie.
In cadrul procedurii de vanzare a bunului, SC BCR LEASING IFN SA este indreptatita sa solicite Utilizatorului a carui oferta este declarata castigatoare orice informatii, date si documente necesare pentru identificarea acestuia precum si pentru intocmirea documentatiei de vanzare-cumparare a bunului sau de finantare in sistem leasing financiar a bunului, dupa caz.
f) procedura de achizitie a bunului, fie prin contract de vanzare-cumparare, fie prin contract de finantare in sistem leasing, se va initia exclusiv cu persoana fizica sau juridica care a plasat oferta acceptata de catre BCR Leasing in baza datelor furnizate in formularul de inregistrare al Utilizatorului.
g) BCR Leasing isi rezerva dreptul de a nu valida castigatorul licitatiei si/sau de a nu initia procedura de vanzare a unui bun aflat in licitatie in cazul in care Cumparatorul real este o alta persoana fizica/juridica decat Utilizatorul inregistrat.
h) Vanzarea bunului se poate realiza in doua moduri:
-         prin semnarea unui contract de vanzare-cumparare urmata de emiterea unei facturi proforme pe numele Utilizatorului declarat castigator, urmand ca dupa incasarea pretului integral de vanzare si a indeplinirii tuturor obligatiilor si termenelor stabilite prin respectivul contract, sa se emita si Factura Fiscala, care se va preda Cumparatorului impreuna cu toate documentele disponibile aferente bunului respectiv;
-         prin semnarea unui contract de finantare in leasing, conditionata de depunerea completa a documentatiei de finantare si de aprobare a conditiilor de finantare de catre SC BCR LEASING IFN SA, urmat de plata avansului solicitat, a asigurarilor si a conditiilor stabilite prin respectivul contract de leasing financiar
i) Utilizatorul intelege, accepta si isi asuma ca acceptarea termenilor si conditiilor si participarea la orice licitatie organizata pe wesiteul http://revanzare.bcr-leasing.ro valoreaza din punct de vedere juridic promisiune unilaterala de a contracta conform prevederilor 1279 Cod Civil.
Utilizatorul intelege, accepta si isi asuma ca va putea beneficia de finantare in sistem leasing de la BCR LEASING numai dupa si in conditiile semnarii contractelor de leasing aferente respectivelor operatiuni de leasing, cu respectarea prevederilor contractuale si legale aplicabile, si ca termenii si conditiile de utilizare a siteului pot fi modificate de BCR LEASING, oricand,cu notificarea participantilor la licitatii in masura in care acest lucru este posibil.
In acest sens, pentru nerespectarea obligatiei de contractare, si deci de nefinalizare a documentatiei de vanzare cumparare din vina Utilizatorului declarat castigator,  acesta datoreaza daune catre BCR Leasing, in cuantum, de 10% din pretul cu TVA acceptat ca  pret de vanzare de catre BCR Leasing .
Acest site, informatiile si comunicarile de orice natura transmise catre sau dinspre el  nu reprezinta oferta comerciala ferma emisa de BCR Leasing, nici promisiune de a contracta, nici contract.
Eventualele opinii sau informatiile prezentate dinspre si in site nu reprezintă neapărat pozitia BCR Leasing cu privire la subiect.  Informatiile prezentate in site sunt cu titlu informativ si nu sunt neaparat complete, curente sau corecte.
Referinţele cuprinse de acest site cu privire la orice produs comercial specific, proces, serviciu, sau utilizarea de orice nume comercial, firmă sau corporaţie nu constituie aprobare, garantare, si nici intentia de a contracta.
Orice formă si orice parte de contract, pentru a angaja in mod valabil BCR Leasing  trebuie să fie confirmata de către persoanele mandatate sa reprezinte societatea in acest sens (sau reprezentantii legali), prin semnarea de ambele parti a documentatiei de vanzare-cumparare.
Toate litigiile generate de inscrierea si participarea la licitatiile organizate pe site-ul si care se refera la incheierea, executarea sau desfiintarea contractului de vanzare si/sau de leasing se supun instantelor competente teritorial de la sediul BCR LEASING.
Prin acceptarea termenilor si conditiilor si participarea la orice licitatie organizata pe siteul Utilizatorul permite in mod expres lui BCR Leasing sa prelucreze datele sale cu caracter personal, in calitate de operator de date cu caracter personal cu numarul 2295 din 11.01.2007, cu conditia respectarii prevederilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale, pana la revocarea expresa a acestui drept de catre Utilizator, cu precadere in scopul inregistrarii datelor sale in registrele BCR Leasing privitoare la clientela, pentru a transmite datele catre banci, conform obligatiilor legale de raportare, dar si pentru a face posibila informarea corespunzatoare a Utilizatorului asupra oportunitatilor de afaceri, serviciilor sau beneficiilor acordate clientilor de catre Finantator.
j) Bunurile care fac obiectul vanzarii prin intermediul site-ului http://revanzare.bcr-leasing.ro sunt bunuri care au facut obiectul finantarii in cadrul unui contract de leasing financiar in care S.C. BCR Leasing IFN S.A. a avut calitatea de finantator. VANZATORUL BCR Leasing IFN SA a redevenit proprietar deplin al bunurilor, in urma rezilierii contractului de leasing financiar si a reposedarii acestora, si se vand exact in starea in care au fost reposedate.
k) Utilizatorul declarat castigator declara ca a inspectat si verificat bunurile, pe care le accepta in starea tehnica si functionala in care le-a gasit, stare existenta care va fi ilustrata in procesul verbal de predare-primire la data predarii bunului de catre BCR Leasing IFN SA si care corespunde in intregime scopului urmarit de acesta. De asemenea, Utilizatorul declarat castigator se angajeaza sa suporte cheltuielile pentru eventualele reparatii pe care le considera necesare reconditionarii bunurilor, exonerand pe  BCR Leasing IFN SA de orice obligatie in acest sens.  
Bunurile si componentele lor au fost atent analizate inainte de preluarea acestora de la BCR Leasing IFN SA, Utilizatorul declarat castigator avand posibilitatea efectuarii unei inspectii tehnice cu asistenta de specialitate anterior primirii acestora. Utilizatorul declarat castigator cumpara bunurile in starea pe care a constatat-o dupa verificare, fie personal, fie prin intermediul unui reprezentant / profesionist, fiind constient de faptul ca bunurile sunt folosite si avand cunostinta de vechimea, kilometrii parcursi si/sau modul si durata de folosire a acestora, precum si de caracteristicile tehnice initiale si actuale ale acestora
l) Utilizatorul declarat castigator declara ca a luat la cunostinta de istoricul bunurilor, asa cum acesta este descris la art. J). de mai sus si il accepta ca atare, asumandu-si toate si orice riscuri aferente. In acest sens, exemplificativ si nu limitativ, Utilizatorul declarat castigator este constient si intelege ca BCR Leasing IFN SA nu poate fi tinut responsabil pentru uzarea viitoare a bunurilor rezultata in principal din intretinerea necorespunzatoare, neschimbarea consumabilelor sau folosirea inadecvata. Riscul deteriorarii bunurilor, precum si riscul pierderilor accidentale si/sau inrautatirea conditiilor tehnice ale acestora ori a pieselor trec asupra Utilizatorului declarat castigator – cumparator, odata cu  trecerea bunurilor in posesia sa.
SC BCR LEASING IFN SA nu isi asuma nici o obligatie de garantie (nici pentru vicii ascunse, nici pentru vicii aparente) in legatura cu bunul vandut.
De asemenea, SC BCR LEASING IFN SA nu isi asuma obligatia de a preda Utilizatorului declarat castigator acte si/sau accesorii ale bunului decat in masura in care le detine (manual de utilizare, caiet de service, chei de rezerva, presuri, capace, trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor, vesta, etc).
m) BCR Leasing IFN SA, nu pote fi facuta responsabila pentru nici o neindeplinire, intarziere sau eroare rezultata direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sa (caz fortuit). Aceasta exonerare include, cu titlu de exemplu si nelimitativ: erorile de functionare a echipamentului tehnic al site-ului  http://revanzare.bcr-leasing.ro, lipsa conexiunii la internet sau functionarea defectuoasa a acesteia, lipsa sau functionariea defectuoasa a conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele informatice ale BCR Leasing IFN SA, erorile de operare, etc, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

TERMS and CONDITIONS

Please read carefully the following Terms and Conditions for using the website http://revanzare.bcr-leasing.ro

The owner of both the website http://revanzare.bcr-leasing.ro and the Tender section is SC BCR LEASING IFN SA, with registered office in Pta. Alba Iulia, nr. 8, Bl. I7, District 3, Bucharest, registered with the Trade Register under no. J40/3213/2001, VAT number RO 13795308

Through the website http://revanzare.bcr-leasing.ro, we provide visitors with the opportunity of placing a purchase bid through direct negotiation, or of participating in the tenders organized by SC BCR LEASING IFN SA. Tender participation is free of charge, subject to the registration of a User’s account on http://revanzare.bcr-leasing.ro and the complete observance of the “Terms and Conditions” described hereinafter:

1. Legal provisions 

BCR Leasing shall make all reasonable efforts to supply the information on this website as clearly and precisely as possible. However, BCR Leasing is not and shall not be held responsible under any circumstances and for any inadvertences or erroneous description of the information posted on this site. Anyone who wishes to buy one of the goods posted on the website is invited to contact us, using the following contact details: 

Telephone: 0372.178.810

E-mail: revanzare@bcr-leasing.ro

Fax: (021) 323 53 50

By mail or in person at the address: Pt.a Alba Iulia, Nr. 8, Bl. I 7, Et. 1, District 3, Bucharest

 for any additional information regarding both the availability of the product in question, the contractual terms, and the related fees and charges. 

The access to the website http://revanzare.bcr-leasing.ro, as well as all the actions and notices made by means of this website, shall be governed by the provisions of the Romanian laws, especially Law No. 365/2002 on electronic commerce, Ordinance No. 130/2000 regarding the consumer protection on the remote execution of contracts.

The terms and conditions herein are governed by the Romanian laws. Should any conflicts arise, efforts shall be made to amiably settle them, within 30 business days after the complaint is registered at the office of SC BCR LEASING IFN SA, and, unless an agreement is reached within the stipulated deadline, the conflicts existing between the Parties shall be referred for settlement to the competent courts that the office of BCR Leasing belongs to.

As for the prudentiality norms and the legal provisions applied to NFIs (Non-Banking Financial Institutions), BCR Leasing reserves the right for the access to the information provided on this website to be subject to limitations applied to certain people or areas/countries. If the purchased goods are to be traded abroad, the Buyer shall be solely responsible for becoming acquainted with the legislation, fees etc., existing in the country in question, BCR Leasing IFN SA having no responsibility whatsoever to this end.

The readers of these conditions shall make sure that they are legally authorized to connect to this website in the country where the connection is made.

It is strictly forbidden to reproduce, share or publish in any format the contents of the materials posted on this website by any person whatsoever, without the prior written agreement of BCR Leasing.

These operations are forbidden by law, and the violation of the applicable copyright legal provisions results in the guilty party’s obligation to cover the arising damages. 

All the contents of the website http://revanzare.bcr-leasing.ro - images, texts, charts, symbols, information, interfaces) etc., - are the exclusive property of BCRL and/or its suppliers, and they are protected by the legislation applicable in the copyright field. 

Such content cannot be reproduced, published, republished, copied, or sent in any format, without the prior written agreement of BCRL. These operations are legally prohibited, and the violation of the legal provisions applied in the copyright field results in the guilty party’s obligation to cover the generated damage.

Any attempt whatsoever to modify the image and/or the information on this website, unless made by its legal holder – BCR Leasing, as well as the creation of links to portal http://revanzare.bcr-leasing.ro without the prior agreement of BCR Leasing, unilaterally and unequivocally entitles BCR Leasing to use all its prerogatives and refer them to competent courts for the punishment of such actions. Should you require any further information, please contact us at the email address office@bcr-leasing.ro.

SC BCR LEASING IFN SA reserves the right to make any amendments to all the information anytime, mainly to the prices and technical data, posted on the website http://revanzare.bcr-leasing.ro, without any prior notice to this end. The technical data and the prices posted on the site http://revanzare.bcr-leasing.ro  are for information purpose only, and they shall not be construed as any contractual obligations. The photographs on the website http://revanzare.bcr-leasing.ro are for information purpose only, and there may be certain differences between these images and the actual product, although such differences cannot materially influence the main features of the product.

2. User registration.

Access and registration to website http://revanzare.bcr-leasing.ro are free of charge.

Bids for goods that are NOT included in the Tender do not require the registration of a User on behalf of bidders, but the tender participation is subject to the website registration by means of a user account. 

Access and registration to the website are free of charge.

When registered as a User, you may benefit from:

- the possibility of placing bids in tenders organized by SC BCR LEASING IFN SA

- the possibility of being notified on the bids placed by other users in tenders organized by SC BCR LEASING IFN SA

The following categories of people may be valid users:

- individuals who have turned 18 by the date when the user account is created, regardless of their citizenship;

- active and legally incorporated entities, regardless of the their country of incorporation;

- active and legally incorporated self-employed people regardless of the their country of incorporation

The registration as a user of the Tenders section is preceded by your acquaintance and approval of the Terms and Conditions for the use of http://revanzare.bcr-leasing.ro.

These rules represent the contractual basis for the relations developed between users and SC BCR LEASING IFN SA., and they are to be subsequently completed by the documentation that the parties sign in order to execute the sales.

Once the registration form has been filled in, you are required to validate the introduced data in order to become a user, and this is achieved by means of a link, which is automatically sent by the site, and which you must access to confirm the accuracy of the data provided in the registration form.  

SC BCR LEASING IFN SA validates the received data and, implicitly, the user account only following the receipt of your confirmation, but it reserves the right not to validate or cancel the validity of potential users if registration forms are incomplete, filled in with errors, or if there are any suspicions referring to the truthfulness/accuracy of the provided data. 

BCR Leasing IFN SA may send to its valid Users any email information/notices, using the email address of the account. By using http://revanzare.bcr-leasing.ro and by your approval of its Terms and Conditions of use, you directly and clearly express you approval to being the recipient of such commercial notices.

Since the provisions of the Terms and Conditions of use may be amended, please review them each time you access the site. Should you not agree with the new provisions, please require the cancellation of your account from the website http://revanzare.bcr-leasing.ro. by sending a written request to the email address: revanzare@bcr-leasing.ro (only the requests sent from the email address of your account shall be considered).

 3. Data processing – confidentiality

SC BCR LEASING IFN SA is registered as a personal data operator under no. 2295 of 11.01.2007.
The participation in tenders organized on the website http://revanzare.bcr-leasing.ro requires the supply of personal data, i.e. last name and first name, email address, date of birth, as well as other personal information, which enables your identification as a user of the tender service.

By their registration, Users agree to the processing of the personal data supplied to SC BCR LEASING IFN SA., in full observance of the laws in force.  

As a User, your obligation is to keep your user account access data confidential, and, by your registration as a user, you understand and agree to assume responsibility for all the activities pursued from your user account/by means of your user account.

SC BCR LEASING IFN SA reserves the right to temporarily or permanently block or close user accounts, change or remove texts, or reject the sales of products, anytime, if clear grounds are identified to this end, if there were cases of violation of terms and conditions or if such required guarantees for participation were not paid , but without limitation thereto. 

Once an account has been blocked, SC BCR LEASING IFN SA immediately notifies the User by email about their access being blocked; the user can no longer access the Tenders section, and can no longer sign in to the website http://revanzare.bcr-leasing.ro by any other user name, as long as the account is blocked.

4. Rules for participation in Tenders.

a) the user must have a valid email address and make an account by accessing the “Registration” section (in order to validate the date of your account, you will receive an email that the website automatically generates, and where you must access a link to confirm the accuracy of your data);

b) the User must log in by accessing the “Enter the site” section, using the username and the password selected at registration;

c) there may be only one valid user account for an individual/legal entity;

d) you are forbidden to participate in a tender using another User’s account, and you are also forbidden to allow other users to use your account in order to participate in a tender;

e) BCR LEASING IFN SA. reserves the right to temporarily or permanently block the account of a User who violates any of the established Terms and Conditions.

f) the User whose account has been permanently blocked cannot make a new User account without the prior agreement of BCR LEASING IFN SA

g) BCR LEASING IFN SA. reserves the right to temporarily or permanently block or cancel the account of a User whose actions are construed by BCR Leasing as malevolent, especially if there are any suspicions regarding the violation of the rules stipulated in the Terms and Conditions, with no limitation to these reasons;

h) BCR LEASING IFN SA reserves the right to temporarily or permanently block the account if such bids are placed that arise accuracy suspicions, and which distort the meaning of the tender (e.g. unreasonably large bids);

i) If the winning bidder refuses to execute the sales-purchase or lease documentation (as the case may be), or if, regardless the reason, the sales is not completed, BCR Leasing reserves the right to temporarily or permanently block the access of the User in question to the Tenders section.

j) Whenever a user’s account is blocked, the User in question shall be notified by email about the blocking operation.

5. Tender, winner selection and sales procedure.

a) The duration of the tender, the opening and closing date of each tender will be posted on the website http://revanzare.bcr-leasing.ro in the ‘details’ section of every auctioned product, as well as in every User’s Tender Administration section. The closing term of a tender may be reduced or prolonged with no prior notice to this end, based on the sovereign decision of BCR LEASING IFN SA

b) We recommend that, before sending us your bid, you should see/test the envisaged product in the park where it is shown, the address of the park and the opening hours being stipulated in the “Details” section of each product. The goods may only be tested in the park or in a specialized service station, based on our prior written approval.

c) Once you have seen and tested the good, you may send your offer/bids to BCR LEASING IFN SA exclusively through the website http://revanzare.bcr-leasing.ro, in full observance of all the conditions related to the accurate supply of all the required information, the tender validity term and the minimum bid, as well as of the established Terms and Conditions.

A User may place as many bids as it wants throughout the duration of the tender, provided that the bid is at least equal to the minimum bid.

The minimum bid represents the amount ranging between the starting price of the tender or of the last tender (as the case may be) and the minimum increase accepted (the bid increment set by SC BCR LEASING IFN SA), with no upper limit established to the bid increment (a bid may exceed the level of the bid increment, but cannot be below it); therefore, the price that may be offered is always higher than the last bid price at least by the bid increment.

Your bid may be registered in the database only after the confirmation of the offered price (after the introduction of the offered price, a window opens to require the confirmation of the offered price), and it shall be acknowledged by the display of a message on the site and/or by means of a confirmation e-mail sent to the address that you have stipulated in the user registration form, and it will also be posted in the administration section of your account, in “My tenders history”. If the bid could not be registered in the database, both this aspect and the reason for the non-registration shall be notified by a message posted in the tender window.

d) SC BCR LEASING IFN SA reserves the right to invalidate bids during the tender procedure if there are any suspicions related to their truthfulness. In order to confirm the bids, SC BCR LEASING IFN SA may contact users using the contact details stipulated on the registration form. The accounts of the Users whom SC BCR LEASING IFN SA has not managed to contact may also be blocked.

e) Bids may only be received by the Tender closing time, which occurs at the end of the notified period.

SC BCR LEASING IFN SA shall check the received bids, and may validate as winner one of the received bids, based on the “highest price bid” criterion, concomitantly subject to the bid being at least equal to the minimum selling price accepted by SC BCR LEASING IFN SA. 

Therefore, the fact that a User has offered the highest price at the Tender closing time does not necessarily mean that BCR Leasing accepts this bid as the selling price.

Only the User whose offer has been validated as the winning offer shall be notified by e-mail and also contacted by SC BCR LEASING IFN SA within 3 business days after the end of the tender in order to start the procedure for the execution of the product sales documentation.

The winning bidder has 48 hours after BCR Leasing sends the email notice to make the payment and send the proof of payment to the email address revanzare@bcr-leasing.ro, for the amount representing 10% of the price, VAT included, which BCR Leasing has accepted as the selling price, but no less than 1,000 RON (for goods of up to 1,000 RON, the price shall be paid in full within 48 hours), under the title of sales advance payment. The payment shall be made in the account stipulated on the pro forma invoice issued to this end, and the Ron payments shall apply the EUR/RON exchange rate used by BCR, which is valid at the beginning of the bank day, on the pro forma invoice issuance.

Unless these conditions are met, BCR Leasing will resume the abovementioned procedure with the user whose bid has a value that ranks right below the bid initially declared as the winner, provided that this user’s bid is at least equal to the minimum selling price accepted by SC BCR LEASING IFN SA. Should these conditions continue to be violated, BCR Leasing will resume the procedure until there is no User left whose bid is at least equal to the minimum selling price accepted by BCR Leasing, in order to be validated.

Once the bidder whose offer had been declared to be the winning bid has made the abovementioned advance payment, but, for some reason whatsoever, they no longer complete the product procurement, BCR Leasing is entitled to keep this advance amount in full as penalty/warranty.

During the product selling procedure, SC BCR LEASING IFN SA is entitled to ask the User who is declared to have the winning bid to provide any information, data and documents needed for their identification, as well as for the elaboration of the product sales-purchase documentation or for the leasing procurement of the product, as the case may be.

f) the product procurement procedure, whether based on a sales-purchase agreement, or on a lease agreement, is to be initiated exclusively with the individual or legal entity that has placed the bid accepted by BCR Leasing based on the data supplied in the User’s registration form.

g) BCR Leasing reserves the right not to validate the winner of the tender and/or not to initiate the selling procedure for an auctioned product if the real Buyer is another individual/legal entity than the registered User.

h) The product may be sold in two ways:

-         by the conclusion of a sales-purchase agreement, followed by the issuance of a pro forma invoice on the name of the winning User, while, after the payment of the selling price in full and the fulfilment of all the obligations and terms established in the contract, the Fiscal Invoice is also to be issued and delivered to the Buyer, as well as all the available documents related to the product in question;

-         by signing a lease agreement, subject to the complete submission of the financing documentation and the approval of the financing requirements by SC BCR LEASING IFN SA, followed by the required advance payment, the insurances and the conditions set in the concerned lease agreement

i) The User understands, accepts and assumes that the acceptance of the established terms and conditions and the participation in any tender procedure organized on the website http://revanzare.bcr-leasing.ro legally worth a unilateral promissory agreement according to the provisions of Art. 1279, Civil Code.

The User understands, accepts and assumes that it may benefit from the lease granted by BCR LEASING only after and on the conditions required by the conclusion of the lease agreements related to the concerned lease operations, in full observance of the applicable contractual and legal provisions, and that the terms and conditions for use of the website may be changed by BCR LEASING, anytime, by the notification of the tender participants to the possible extent.

Therefore, for the non-observance of the contracting obligation, and thus the non-completion of the sales-purchase documentation because of the winning User, this User shall owe damages to BCR Leasing, representing 10% of the price, VAT included, which BCR Leasing has accepted as the selling price.

This site, the information and notices of any nature sent to or from this site, do not represent the firm offer issued by BCR Leasing, a promissory contract, or an agreement. Any opinions or the information posted from and in the site do not necessarily represent the position of BCR Leasing with reference to this topic. The data posted on the site are for information purpose only, and they are not necessarily complete, current or accurate. The references mentioned on this site regarding any specific commercial product, process, service, or the use of any trade name, company or corporation do not represent the contracting approval, warranty or intention.

Any form and any part of the agreement, in order to become validly binding for BCR Leasing, shall be acknowledged by the proxies who are authorized to represent the company to this end (or by its legal representatives), and  both parties shall sign the sales-purchase documentation.

All conflicts arising from the registration and participation in the tenders organized on the site, and which refer to the conclusion, execution or termination of the sales and/or lease agreement shall be settled by the competent local courts that the office of BCR LEASING belongs to.

By accepting the terms and conditions, and by participating in any tender organized on the site, the User clearly allows BCR Leasing to process their personal data, acting as a personal data operator registered with no. 2295 of 11.01.2007, subject to the observance of the provisions of Law no. 677/2001 on personal data protection, until the clear cancellation of this right by the User, mainly for the purpose of registering their data in BCR Leasing customers records, in order to send these data to banks, according to the legal reporting requirements in force, but also for the User’s appropriate information on business opportunities, services or benefits that the Financer grants to customers.

j) The products representing the object of the sales organized on the site http://revanzare.bcr-leasing.ro are goods that have been financed by means of a lease agreement where S.C. BCR Leasing IFN S.A. acted as financer. The SELLER BCR Leasing IFN SA has become the rightful owner of the goods, following the termination of the lease agreement and the repossession of the goods, and they are sold precisely in the state of their repossession.

k) The winning User declares to have checked and verified the goods, which are accepted in the technical and operational condition that they are found in, a current condition that is to be illustrated in the delivery-receipt protocol on the date when the product is delivered by BCR Leasing IFN SA, and which completely meets the envisaged purpose. Moreover, the winning User commits to cover any repairing costs that may be needed for the goods reconditioning, holding BCR Leasing IFN SA harmless of any liability to this end. The goods and their components have been carefully checked prior to their takeover from BCR Leasing IFN SA, the winning User having the opportunity of a technical inspection with specialized assistance prior to their receipt. The winning User buys the goods in the state found after this inspection, which is pursued either personally, or through a representative/professional service provider, being aware of the fact that the goods have been used, and being notified about how old the goods are, their mileage and/or the duration of their usage, as well as about their initial and current technical features.

l) The winning User declares to have been informed about the history of the goods, as described in Art. J). above, and that they are accepted as such, all and any related risks being taken. Therefore, for illustrative and not exhaustive purposes, the winning User is aware of and understands the fact that BCR Leasing IFN SA cannot be held responsible for the future wear of the goods mainly resulting from inappropriate maintenance, unreplaced consumables or wrongful usage. The goods damage risk, as well as the accidental loss risk and/or the technical deterioration risk are transferred to the winning User – the buyer, as the goods become their property. SC BCR LEASING IFN SA assumes no warranty obligation (for either latent or patent defects) related to the sold good. Moreover, SC BCR LEASING IFN SA does not commit to provide the winning User with documents and/or accessories of the sold good, except to the extent that such items are in its possession (user guide, technical specification, spare keys, mats, covers, medical kit, warning retroreflective triangle, extinguisher, vest, etc.).

m) BCR Leasing IFN SA cannot be held responsible for any unfulfilment, delay or error directly or indirectly arising from causes that are beyond its control (act of God). Such exoneration includes, for illustrative and not exhaustive purposes: operating errors of the technical equipment of the site http://revanzare.bcr-leasing.ro, missing or defective internet connection, missing or defective telephone connection, computer viruses, unauthorized access to the computer systems of BCR Leasing IFN SA, operating errors etc., as well as the force majeure events stipulated by the Romanian legislation in force.

 

Plata se va face la cursul de vanzare EUR/RON al Bancii Comerciale Romane valabil la deschiderea zilei bancare, din data emiterii facturii proforme.

The payment shall be made based on the EUR/RON exchange rate of Banca Comercială Română, valid at the beginning of the bank day, on the pro forma invoice issuance date.

 

POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Acest website, http://revanzare.bcr-leasing.ro, este operat de către BCR LEASING IFN S.A. („BCR Leasing”). BCR Leasing poate fi mentionat în această Politică drept „noi”, „nouă” sau „al nostru/ă”. Obiectul acestei Politici privind Confidențialitatea Prezenta Politică privind confidențialitatea are rolul de a vă informa cu privire la:
(i) activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastră, în calitate de vizitator al site-ului;
(ii) prelucrările datelor cu caracter personal derulate de BCR Leasing în vederea desfășurării activităților sale conform celor descrise mai jos. Politica noastră privind confidențialitatea poate fi modificată iar BCR Leasing va publica pe această pagină o versiune actualizată a politicii și va semnala printr-un mesaj pop-up faptul că politica a fost modificată. Prin consultarea frecventă a acestui site puteți să vă asigurați că aveți cunoștință permanent despre activitățile de prelucrare întreprinse de către BCR Leasing. Website-ul BCR Leasing poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de alte entități/persoane juridice care nu au legătură cu BCR Leasing și cu privire la care BCR Leasing nu poartă nicio responsabilitate. De asemenea, putem oferi link-uri către alte website-uri operate de companiile afiliate BCR Leasing, care aplică politici separate în privința confidențialității. Dacă accesați aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, ar trebui să consultați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri pentru a putea înțelege în ce mod colectează, utilizează și comunică informațiile dvs. BCR Leasing și confidențialitatea datelor BCR Leasing prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și, începând cu 25 mai 2018, cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016. În funcție de activitatea desfășurată, BCR Leasing prelucrează datele cu caracter personal ale dumneavoastră, în calitate de persoana vizată, în următoarele condiții :
* În măsura în care sunteți în categoria angajaților (inclusiv candidat, angajat temporar, membru de familie al unui angajat etc.), BCR Leasing va prelucra datele dumneavoastră conform următoarelor scopuri și temeiuri (reflectate în secțiunile de mai jos): A(f)(g)(h)(i)(j)(k)(l); B(h); C(a)(g)(h)(i).
* în măsura în care sunteți beneficiar al produselor și/sau serviciilor prestate de BCR Leasing (beneficiari reali, clienți și potențiali clienți persoane fizice, reprezentanți ai clienților etc.) BCR Leasing va prelucra datele dumneavoastră conform următoarelor scopuri și temeiuri (reflectate în secțiunile de mai jos): A(a)-(l); B(a)-(g); C(a)-(i).
* în măsura în care sunteți partener contractual al BCR Leasing (inclusiv reprezentant al partenerului, evaluator, agent, prestator de servicii, locatar, participant la evenimentele organizate de BCR Leasing): A(b)(c);(f)(g)(h)(i)(j)(k)(l); B(a)(c)(d)(g)(i)
* în măsura în care sunteți un terț fără a avea o legătura cu BCR Leasing există posibilitatea ca BCR Leasing să prelucreze datele dumneavoastră conform secțiunii A(i) - imaginea dumneavoastră fiind prelucrată daca vizitați unul dintre sediile/agentiile BCR Leasing și respectiv A(l) - în măsura în care BCR Leasing primește anumite documente și/sau solicitări din partea acestor entități, BCR Leasing poate primi datele dumneavoastră de identificare precum și alte informații după caz In acest context, persoanele vizate vor fi urmatoarele:
- membrii de familie ai angajaților și clienților - reprezentanții legali ai clienților persoane juridice
- împuterniciți ai clientului/utilizatori ai clienților persoanelor juridice și/sau ai clienților persoane fizice
- beneficiari reali ai clienților persoane juridice
- asociați sau acționari direcți sau indirecți ai clienților persoane juridice
- persoane fizice implicate în activitatea clienților persoane juridice - reprezentanți legali ai partenerilor contractuali persoane juridice - persoane fizice implicate în activitatea partenerilor contractuali persoane juridice ai BCR Leasing
- persoane împuternicite de către clienți
- candidați pentru pozițiile vacante în cadrul BCR Leasing
- prestatori de servicii persoane fizice
- terți garanți persoane fizice
- evaluatori externi ai garanțiilor prezentate de clienții BCR Leasing
- persoane fizice, non-clienți BCR Leasing care sunt beneficiarii unor plati
- agenți de asigurări, persoane fizice
- brokeri, persoane fizice
- vizitatori din sediile BCR Leasing Informațiile pe care le prelucrăm BCR Leasing prelucrează datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le furnizați în mod direct, precum și date care sunt generate pe baza acestora, precum codul de identificare client, date de tranzacționare, informații ce rezultă din neconformitățile semnalate de orice persoană. Putem colecta date cu caracter personal privitoare la dumneavoastră în momentul în care utilizați site-ul nostru precum și în derularea relațiilor contractuale încheiate și prestării serviciilor de către BCR Leasing. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizării produselor si serviciilor și/sau îndeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de către BCR Leasing. Cum utilizăm și comunicăm informațiile dvs.: BCR Leasing prelucrează datele dvs. cu caracter personal astfel:
A: În vederea îndeplinirii obligațiilor legale, pentru următoarele scopuri:
a) prevenirea fraudelor prin analizarea/verificarea autenticităţii actului de identitate prezentat de dumneavoastră, pentru executarea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite dumneavoastră, prin preluarea în sistemul informatic de evidenţă al BCR Leasing, a datelor conţinute în actul de identitate, conform cerințelor legale aplicabile în materie;
b) conformarea cu normele legale aplicabile în domeniul financiar în vederea respectării cerințelor de cunoaștere a clientelei, prevenirii activităților de spălare a banilor și combaterii finanțării terorismului, administrării conflictelor de interese, gestionării controalelor din partea autorităților în ceea ce privește relația cu clienții;
c) pentru îndeplinirea tuturor obligaţiilor BCR Leasing legate de controlul organelor de supraveghere efectuată asupra BCR Leasing și grupului Erste şi de raportare către grupul Erste sau autorităţile de supraveghere;
d) managementul riscului de creditare, al riscului strategic, prin realizarea unui profil al dumneavoastră;
e) evaluarea eligibilităţii în vederea acordării unor produse şi servicii financiare standard sau personalizate (inclusiv etapa acordării/aprobării), prin realizarea unui profil luând în considerare indicatori în evaluarea solvabilităţii, a riscului de creditare, determinarea gradului de îndatorare;
f) gestiune administrativ – financiară si executarea obligațiilor fiscal contabile;
g)păstrarea/depozitarea (premergătoare arhivării) si arhivarea potrivit prevederilor legale ale documentaţiei contractuale (inclusiv asigurarea operaţiunilor conexe acestor activităţi) și/sau ale alor documente ce conțin date cu caracter personal;
h) audit intern;
i) asigurarea securității în incintele BCR Leasing și ale agentiilor sale; j) respectarea cerinţelor prudenţiale naţionale şi europene aplicabile instituţiilor financiare nebancare;
k) gestionarea calității datelor.
l) gestionarea relațiilor cu autoritățile publice sau cu alte persoane care prestează un serviciu public (executori judecătorești, notari etc.). Pentru îndeplinirea acestor scopuri, BCR Leasing se va baza în măsura în care este necesar, și pe interesul său legitim în desfășurarea obiectului de activitate.
B. În vederea încheierii și executării contractelor, pentru următoarele scopuri:
a) derularea oricăror raporturi juridice rezultate din contractele încheiate între BCR Leasing şi dumneavoastră sau societatea pe care o reprezentați;
b) executarea în bune condiţii a tranzacţiilor financiare, în vederea dezvoltării/optimizării serviciilor oferite de către BCR Leasing;
c) colectarea de debite/recuperare creanţe (precum şi activităţi premergătoare acestora, inclusiv activităţi de due diligence);
d) încheierea şi/sau executarea contractelor de asigurări;
e) monitorizarea adecvată a tuturor obligaţiilor asumate de partenerii contractuali ai BCR Leasing(persoane fizice) și/sau de clienți faţă de oricare dintre entităţile din Grupul BCR;
f) transmiterea şi/sau transferul de informaţii necesare în determinarea capacităţii de plată şi a comportamentului de plată; g) efectuarea sau procesarea operațiunilor de plăți prin sistemul SWIFT, în măsura în care clienții solicită folosirea acestui sistem; h) încheierea si executarea contractelor de muncă.
C. În vederea îndeplinirii intereselor legitime ale BCR Leasing în contextul desfășurării obiectului său de activitate, pentru următoarele scopuri:
a) implementarea unei linii interne de raportare a neconformităților sesizate de către orice persoane în legătură cu produsele si serviciile oferite;
b) îmbunătățirea serviciilor furnizate prin îmbunătățirea fluxurilor, politicilor și procedurilor interne;
c) managementul lichidităților, optimizării bilanțului și stabilirii prețurilor de transfer; managementul portofoliului;
d) scopuri de marketing simplu, PR și comunicare, efectuarea de sondaje cu privire la servicii, activitatea BCR Leasing, a membrilor Grupului BCR şi a terţilor parteneri contractuali;
e) gestionarea reclamațiilor primite din partea dumneavoastră cu privire la serviciile BCR Leasing; realizarea unui profil în vederea prezentării celor mai potrivite produse/ servicii,;
f) transmiterea datelor la Biroul de Credit si CRC pe parcursul gestionării relației de finanțare ce intră în sfera de aplicare a regulilor privind Biroul de Credit; consultarea informaţiilor înregistrate pe numele Dumneavoastră în baza de date a Biroului de Credit de către oricare Participant la Sistemul Biroului de Credit în vederea prestării de servicii financiar-nebancare, la solicitarea Dumneavoastră respectiv in vederea ofertării Dumneavoastră cu astfel de produse;
g) constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi ale BCR Leasing și / sau ale subsidiarelor sale în instanță, precum și constituirea de probe în acest sens;
h) scopuri de recrutare și resurse umane în ceea ce privește candidații și angajații BCR Leasing; acordarea de beneficii pentru persoanele vizate;
i) derularea proceselor de fuziuni și/sau achiziții la care participă și BCR Leasing .
Există anumite scopuri de prelucrare, pentru care este necesar, conform legii, ca BCR Leasing să obțină consimțământul dumneavoastră. BCR Leasing va obține acest consimțământ prin diverse mijloace, spre exemplu, prin semnarea de către dumneavoastră a unei note de informare puse la dispoziție de către BCR Leasing când vizitați o sucursală a BCR Leasing. Consimțământul astfel furnizat poate fi retras în orice moment, iar BCR Leasing va ține cont de preferințele dumneavoastră. Scopurile pentru care este cel mai probabil ca BCR Leasing să obțină consimțământul dumneavoastră sunt următoarele: prelucrarea codului numeric personal, inclusiv transferul acestei categorii de date, în state din cadrul UE/SEE și din afara UE/SEE, în măsura în care consimțământul este necesar conform cerințelor legale - această activitate de prelucrare este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin BCR Leasing pentru prestarea serviciilor și asigurarea identificării unice a persoanei în sistemele BCR Leasing, pentru garantarea secretului profesional; marketing direct, publicitate prin intermedierea/ promovarea celor mai potrivite produse și servicii BCR Leasing, ale grupului BCR, ale partenerilor și ale grupului Erste, inclusiv transmiterea de către BCR Leasing a unor comunicări comerciale în acest scop; accesarea datelor pe care le deține Centrala Riscului de Credit (CRC), Biroul de Credit, ANAF precum și orice alte baze de date puse la dispoziție de entități publice în condițiile legii despre dvs., pentru a vă putea evalua eligibilitatea în vederea ofertării unor produse și servicii standard sau personalizate Destinatarii datelor cu caracter personal Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, BCR Leasing poate să dezvăluie anumite categorii de date cu caracter personal către următoarele categorii de destinatari: persoana vizată și/sau reprezentanţii săi legali, reprezentanţii BCR Leasing, entităţile din Grupul BCR, autorităţi judecătoreşti sau alte autorităţi publice de orice tip, organizații internaționale, furnizorii de servicii şi bunuri, societăţi bancare, birouri de credit, agenţi de colectare a debitelor sau recuperare a creanţelor, societăţi de asigurare şi reasigurare, organizaţii profesionale, organizații de cercetare a pieței, alți parteneri contractuali și/sau împuterniciți ai BCR Leasing.

Transferul datelor cu caracter personal.

În prezent, în vederea îndeplinirii scopurilor mai sus-menționate este posibil ca BCR Leasing să transfere anumite categorii de date cu caracter personal în afara României, în state din cadrul UE/ SEE: Austria, Cehia Este posibil ca în derularea activităților sale, statele de transfer mai sus-menționate să se modifice. In acest caz, lista de state de transfer mentionata mai sus va fi actualizata. Durata prelucrării datelor În vederea realizării scopurilor de prelucrare menționate, BCR Leasing va prelucra datele cu caracter personal pe durata îndeplinirii serviciilor, precum și ulterior în vederea conformării cu obligațiile legale aplicabile, inclusiv, dar fără limitare la, dispozițiile referitoare la obligatia de arhivare. Este posibil ca, în urma îndeplinirii termenelor legale de arhivare, BCR Leasing să dispună anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal și să continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice. Utilizarea modulelor de tip cookie-uri Site-ul revanzare.bcr-leasing.ro utilizează cookie-uri Site-ul revanzare.bcr-leasing.ro este proprietatea BCR Leasing IFN S.A., membră a Grupului BCR. Site-ul revanzare.bcr-leasing.ro utilizează cookie-uri. În informaţiile prezentate în această pagină, veţi găsi detalii referitoare la ce reprezintă cookie-urile, în ce scop sunt folosite şi care sunt implicaţiile pentru utilizator/vizitator ca urmare a acceptării cookie-urilor din site-ul revanzare.bcr-leasing.ro. În cazul în care din informaţiile prezentate mai jos, apare necesitatea obţinerii de informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la numărul de telefon 021.323.73.10 sau la adresa de e-mail office@bcr-leasing.ro. De asemenea, aveți posibilitatea să contactați și Responsabilul BCR Leasing cu Protecția Datelor la adresa de e-mail dpo@bcr-leasing.ro. Cookie-urile sunt fişiere de mici dimensiuni, alcătuite în general din texte şi cifre, care la accesarea unui site sunt salvate în browserul utilizat de către computer, telefon, tableta sau orice alt dispozitiv prin care se accesează online site-ul respectiv. La fiecare accesare ulterioară a site-ului, browserul trimite către serverul site-ului web acest fişier, permițând astfel, identificarea unui vizitator care a revenit pe site. Cookie-urile utilizate în acest site sunt atât cookie-uri proprii, cât şi cookie-uri de la terţi şi ne permit să înţelegem nevoile şi cerinţele utilizatorilor site-ului, în scopul îmbunătăţirii experienţei pe care aceştia o au în utilizarea site-ului, în obţinerea cât mai uşoară a informaţiilor dorite şi utilizarea în cele mai bune condiţii a serviciilor oferite de site-ul revanzare.bcr-leasing.ro În funcţie de durata cookie-ului, acestea pot fi Cookie-uri de sesiune sau Cookie-uri permanente. Cookie-urile de sesiune au o durată de stocare temporară, limitată doar la durata sesiunii in care vizitatorul accesează site-ul. La momentul închiderii sesiunii sau a browserului, valabilitatea cookie-ului de sesiune se pierde. Cookie-urile permanente sunt stocate la nivelul calculatorului utilizatorului și nu sunt șterse atunci când sesiunea de navigare este închisă.
Site-ul revanzare.bcr-leasing.ro utilizează atât cookie-uri de sesiune, cât şi Cookie-uri permanente.
Cookie-urile sunt utilizate în scopul de analiză a traficului şi/sau a performanţelor din site-ul monitorizat şi accesat de către vizitator. În scopul analizei traficului şi performanţelor site-ului revanzare.bcr-leasing.ro , utilizăm instrumente de analiză oferite de Google – Analytics, WebMaster Tools - instrumente care stochează informaţii referitoare la paginile accesate, durata vizitei în site, modul/dispozitivul de accesare a site-ului, locaţia – la nivel de localitate etc.

Mai multe informaţii referitoare la modul în care Google stochează şi utilizează aceste informaţii pot fi găsite aici. Google Inc, proprietarul instrumentelor utilizate pentru analiza traficului şi performanţelor site-ului revanzare.bcr-leasing.ro este o companie certificată ISO 27001 în Managementul şi securitatea informaţiilor - https://support.google.com/analytics/answer/3407084?hl=en Browserele utilizate la accesarea internetului au integrate facilităţi de setare a nivelului de securitate a informaţiilor, oferind inclusiv posibilitatea de acceptare a cookie-urilor. Pentru a utiliza facilităţile de setare a nivelului de acceptare a cookie-urilor, în cele mai multe cazuri este necesară accesarea secţiunii “opţiuni” din browser şi a categoriei “Setări”. Dezactivarea opţiunii de a accepta cookie-uri poate avea ca implicaţii imposibilitatea accesării unora dintre cele mai importante site-uri. De aceea, este important sa acceptaţi doar cookie-urile de la site-urile pe care le consideraţi de încredere. În orice moment aveţi posibilitatea de a şterge cookie-urile utilizând opţiunea “Privacy” din categoria Settings. Opţiuni pentru împiedicarea monitorizării activității online a utilizatorului sunt implementate astăzi în diverse forme; unul dintre cele mai raspândite este mecanismul “Do Not Track” utilizat de cele mai multe browsere de internet şi motoare de căutare.
Scopul mecanismului „Do Not Track” este „de a oferi utilizatorului posibilitatea de a-și exprima opțiunile personale cu privire la monitorizarea activităților desfășurate online și de a comunica aceste opțiuni fiecărui server sau aplicație web cu care interacționează, permițând astfel fiecărui serviciu accesat fie să-și ajusteze practicile în funcție de opțiunile utilizatorului, fie să ajungă la un acord separat cu utilizatorul, care să fie convenabil ambelor părți. De menționat este faptul că nu toate funcționalitățile “Do Not Track” blochează cookie-urile. Utilizatorii/vizitatorii site-ului revanzare.bcr-leasing.ro beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislația privind protecția datelor cu caracter personal, respectiv:
• dreptul de acces la datele cu caracter personal,
• dreptul de opoziție,
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
• dreptul la rectificarea datelor,
• dreptul la ștergerea datelor,
• dreptul la restricționarea prelucrării,
• dreptul la portabilitatea datelor și
• dreptul de a se adresa justiţiei și/sau AutoritățiiNaționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Deși cookie-urile sunt stocate în memoria calculatorului/dispozitivului utilizatorului de internet, ele nu pot accesa/citi alte informații aflate în respectivul calculator/dispozitiv. Cookie-urile nu sunt viruși.
Ele sunt doar mici fișiere text; nu sunt compilate sub formă de cod și nu pot fi executate. Astfel, nu se pot auto-copia, nu se pot răspândi în alte rețele pentru a genera acțiuni și nu pot fi folosite pentru răspândirea de viruși.
Cookie-urile nu pot căuta informații în calculatorul/dispozitivul utilizatorului, însă ele stochează informații de natură personală. Aceste informații nu sunt generate de către cookie-uri, ci de către utilizator, în momentul în care acesta completează formulare online, se înregistrează pe anumite site-uri web, utilizează sisteme de plăți electronice etc. Utilizarea cookie-urilor și obligațiile furnizorilor sunt reglementate atât în legislația Uniunii Europene, cât și în legislația națională. Dintre documentele care reglementează utilizarea cookie-urilor la nivel European pot fi consultate Directiva 2002/58/CE (PDF) și Directiva 2009/136/CE (PDF). În acelaşi timp, în legislaţia naţională, utilizarea cookie-urilor este reglementată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare. Informaţii suplimentare pot fi consultate în urmatoarele documente şi surse de informare publică:
• Politica BCR-Leasing privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă pe website-ul revanzare.bcr-leasing.ro
• UK Information Commissioner’s Office – “Guidance on the rule of use of cookies and similar technologies”, May 2012
• Directiva 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor electronice (PDF)
• Directiva 2009/136/CE de modificare a Directivei 2002/22/CE privind serviciul universal și drepturile utilizatorilor cu privire la reţelele șis erviciile de comunicaţii electronice, a Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidenţialităţii în sectorul comunicaţiilor publice și a Regulamentului (CE) nr. 2006/ 2004 privind cooperarea dintre autorităţile naţionale însărcinate să asigure aplicarea legislaţiei în materie de protecţie a consumatorului (PDF)
• Legea nr.506/2004 privindprelucrareadatelor cu caracter personal șiprotecția vieții private însectorul comunicațiilorel ectronice, cu modificărileșicompletările ulterioare • Regulamentul(UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliuluidin 27 aprilie 2016 privind protecțiapersoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privindprotecțiadatelor)
• Avizul nr.4/2012 al Grupului de Lucru Articolul 29 privind cookie-uril eexceptate de la obținerea acordului, iunie 2012 (PDF)
• Recomandări IAB România privind informarea utilizatorilor cu privire la utilizarea cookie-urilorpe un site web
• World Wide Web Consortium, Tracking Preferences Expression (DNT), W3C Working Draft, 2 Octombrie 2012
• Secure Cookies
• Wikipedia - HTTP Cookie Securitatea datelor BCR Leasing acordă o importanță sporită datelor dumneavoastră cu caracter personal și înțelege să asigure siguranța acestora pe parcursul activităților de prelucrare. În acest sens, BCR Leasing implementează măsuri tehnice şi organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operațiunilor de prelucrare. Drepturile persoanelor vizate În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
• dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către BCR Leasing, conform celor descrise în prezentul document;
• dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea BCR Leasing cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
• dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea de către BCR Leasing a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
• dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege – insa este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, BCR Leasing să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
• începând din 25 mai 2018, dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
• începând din 25 mai 2018,
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv:
(i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și
(ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către BCR Leasing către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
• dreptul la opoziție - în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare, dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
• dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar. Pentru mai multe detalii cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către BCR Leasing, precum și cu privire la drepturile de care beneficiați în acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere (în format material/electronic prin e-mail) către: dpo@bcr-leasing.ro. Puteți, de asemenea, contacta oricând

Responsabilul BCR Leasing privind protecția datelor la adresa de e-mail: dpo@bcr-leasing.ro (ulterior desemnării acestuia la nivelul BCR Leasing). În măsura în care aveți sugestii privind prezenta Politica de Confidențialitate, vă încurajăm să transmiteți aceste sugestii la: dpo@bcr-leasing.ro.

Plata se va face la cursul de vanzare EUR/RON al Bancii Comerciale Romane valabil la deschiderea zilei bancare, din data emiterii facturii proforme.

The payment shall be made based on the EUR/RON exchange rate of Banca Comercială Română, valid at the beginning of the bank day, on the pro forma invoice issuance date.